## 2-Hr. Delay Schedule 2023-24:

Big Spring Middle School starts at 9:35 AM.

AM HR	9:35-9:40	5 Mins
AM WIN	9:40-10:06	26 Mins
1	10:09-10:35	26 Mins
2	10:38-11:04 *6 <sup>th</sup> Grade Teachers Dismiss Students to Lunch at 11:06	26 Mins
WA	11:07-11:37	30 Mins
WB	11:40-12:10	30 Mins
WC	12:13-12:43	30 Mins
3	12:46-1:12	26 Mins
4	1:15-1:41	26 Mins
5	1:44-2:10	26 Mins
6	*Afternoon Announcements: 2:13 2:13-2:39	26 Mins
Pack-up/ Homeroom/	Transition to HMRM/Pack-up: 2:39-2:42	3 Mins
Dismissal	<b>Dismissal for bus riders:</b> 2:42 *Walkers will be dismissed after buses leave.	